Звезда из Москве откључала срца публике

Дана 31.01.2020. године, у Великој већници Градске куће, одржан је концерт младе руске пианисткиње Јелизавете Кључереве који је на присутну публику оставио веома добар утисак.

Слушали смо доста концерата и доста извођења клавирских дела Шопена и Чајковског али је ово извођење младе светске звезде из Москве заиста узбудило и уживаоце али и стручни део публике невероватним преношењем атмосфере и суштине тих дела као и савршеном техником извођења.

Кључерева је са таквом снагом и сигурношћу одсвирала свој програм да смо и поред информација о њој као победници највећих светских конкурса имали утисак да је сав програм вечери био само за нашу верну публику спремљен и само у нашој прелепој сали изведен.

По завршетку концерта имали смо прилику да се мало и дружимо са овом дивном уметницом која је на нас оставила невероватно добар утисак и својим учтивим и племенитим понашањем које је испољила и у кратком разговору за студио „Пипс“.

Заједнички утисак свих је да смо за овај предиван догађај који смо као Друштво свесрдно подржали, дужни да се захвалимо како Руском дому тако и врхунској менаџерки Ани Врбанец из Београда, Градској управи Суботице, Музичкој школи „Даворин Јенко“ из Београда, Удружењу "Electa" и Националном савету Руске националне мањине.

Галерија

 
Joomla Extensions