Српско-руско вече 2021

Дана 09.07.2021., одржано је српско-руско вече у „Вили Викторија“ на Палићу. Угледни палићки ресторан поново је био попуњен члановима нашег Друштва, Русима настањеним у Суботици, члановима других удружења,

а посебно задовољство учинио нам је директор Руског дома из Београда Евгениј Баранов који је са својим сарадницима, шефом одељења образовања у Руском дому Олгом Голубевом и конзултантом истог одељења Олесјом Бабенко, присуствовао овом пријатном дружењу, као и представник градоначелника Суботице г. Срђан Самарџић.

Госте су поздравили председница нашег удружења Алла Бартошић и председник УО Голуб Караман.

У наставку Алла Бартошић је водила краћи уметнички део програма са забавним програмом и дружење се наставило у веома пријатном расположењу.

Наступиле су и полазнице плесног студија „Олена“, руководиоца Олене Вуковић. Алла Бартошић је рецитовала и руску поезију а руске песме певала је чланица нашег друштва Ана Јељћанина.

Наше друштво се срдачно захваљује гостима из Руског дома, из Градске куће и свима осталима који су учествовали у овом пријатном дружењу и позива све наше суграђане да присуствују и другим нашим активностима. 

Галерија

 

Joomla Extensions